Är du intresserad av solceller?

Med hållbarhet i fokus står vi stolta och redo att möta fastighetsvärlden med solcellslösningar med vårt eget märke av högsta kvalitet, Solyx.

Aerial view of solar photo voltaic panels system on apartment building roof. Renewable ecological green energy production concept.

Solceller

Våra solcellspaneler är några av de mest effektiva på marknaden.

Zaptech laddboxar

Laddboxar

Vi är återförsäljare till ZAPTEC. Vi erbjuder laddboxar för alla, från villa till kommersiellt.

solyx-vaxelriktare

Växelriktare

Vi har 1-fas växelriktare, 3-fas växelriktare och hybridväxelriktare.

batterier

Batterier

Våra batterier finns som Powerwall 48v eller Lithium batteripack för 240v eller 380v.

Sollån i samarbete

med Swedbank

Funderar du på att investera i solceller? Med solpaneler ger du dig själv möjligheten att sänka dina elkostnader.

 

I samarbete med Swedbank erbjuder vi sollån, där du kan låna till dina solpaneler och endast betalar 1,90 % i ränta!

Sollån för solceller och installation i samarbete med Swedbank
pexels-gustavo-fring-4254165

Vilka är vi?

Bolaget Solyx AB startades av Peter Blomqvist som har över 30 års erfarenhet av energilösningar för fastigheter samt över 10 års erfarenhet av solcellsinstallationer. Efter en noggrann och lång efterforskning av kvalitetsprodukter inom solcellsmarknaden har vi tagit fram en egen solcell som har hög verkningsgrad samt hög effekt till rimliga kostnader för vårt nordiska klimat.

 

Efter många års erfarenhet av fastighetsförvaltning har vi sett vart fastighetsbranschen är på väg. Stora som små fastighetsägare och förvaltare vill värna om miljön och vår gemensamma framtid. 

 

Solyx Förvaltning och Solyx AB är en konstellation av ett flertal branschkollegor som valde att plocka ut det vi var bäst på och lägga det under samma tak och där en gemensam drivkraft är hållbarhet och kundfokus. Vi värnar om en god dialog och relation till våra uppdragsgivare och kunder för att även där ha ett trivsamt klimat. Det ska vara kul att gå till jobbet och det ska vara kul att göra affärer med oss.

 

Med vårt breda kontaktnät och långa samarbeten har vi möjligheten att handplocka installatörer och montörer över hela Sverige för att anpassa kompetensen till varje unikt projekt som kompletterar vår personal. 

 

Vårt mål är att leverera toppmodena anpassade solcellsanläggningar och utföra förvaltning, drift och service av anläggningarna. Fastighetsförvaltning och skötsel inne som ut och aktivt jobba med energioptimeringar för att ge dig som kund en så energieffektiv drift som möjligt. Vi hjälper dig även att förädla och höja fastighetens värde samt göra er mer attraktiva som hyresvärd. Vi tänker långsiktigt. Samtidigt som vi hjälper dig som kund att spara pengar och energi så gör vi tillsammans det viktigaste av allt, möter morgondagen med hållbarhet och miljö i fokus.

 

Välkommen till framtiden och oss på Solyx AB.

Service och tvätt av din anläggning kan öka verkningsgraden med hela 15 %.

Vi ombesörjer finansiering av din solcellsanläggning

Jour: Vi erbjuder larmavisering, service och support vid driftavbrott i er anläggning.

Tillsammans för en hållbar framtid

Säkerhet och samarbetspartners

En riskanalys görs innan varje etablering och installation som också dokumenteras i vårt egenkontrollsystem. Vi är noga med att följa alla lagar och regler för Er och vår personals säkerhet.

Försäkringsskydd hjälper oss och Er som kund att minimera risker genom att analysera projekt och alltid se till att vi som entreprenör och leverantör är rätt försäkrade.

Great Safe ser till att vi håller oss i framkant gällande säkerhetstänk med kontinuerliga utbildningar och uppdateringar gällande Fallskydd, ställningsbyggande och heta arbeten mm.