Vi förvaltar, projekterar, bygger om och förädlar Er fastighet med energi i tankarna för ett bättre klimat. 

Zaptech laddboxar

Laddboxar

Vi är återförsäljare till ZAPTEC. Vi erbjuder laddboxar för alla, från villa till kommersiellt.

teknisk förvaltning

Förvaltning

Vi hjälper dig att förädla och höja fastighetens värde samt gör er mer attraktiva som hyresvärd.

yttermiljö och teknisk förvaltning - Solyx

Drift & service

Med våra förvaltningslösningar hjälper vi Er med Rondering, serviceanmälan, skötsel samt drift och underhåll.

pexels-gustavo-fring-4254165

Vilka är vi?

Efter många års erfarenhet av fastighetsförvaltning har vi sett vart fastighetsbranschen är på väg. Stora som små fastighetsägare och förvaltare vill värna om miljön och vår gemensamma framtid. 

 

Solyx Förvaltning och Solyx AB är en konstellation av ett flertal branschkollegor som valde att plocka ut det vi var bäst på och lägga det under samma tak och där en gemensam drivkraft är hållbarhet och kundfokus. Vi värnar om en god dialog och relation till våra uppdragsgivare och kunder för att även där ha ett trivsamt klimat. Det ska vara kul att gå till jobbet och det ska vara kul att göra affärer med oss. 

 

Med vårt breda kontaktnät och långa samarbeten vi har möjligheten att handplocka installatörer och montörer över hela Sverige för att anpassa kompetensen till varje unikt projekt som kompletterar vår personal. 

 

Vårt mål är att leverera toppmoderna anpassade solcellsanläggningar och utföra förvaltning, drift och service av anläggningarna. Fastighetsförvaltning och skötsel inne som ut och aktivt jobba med energioptimeringar för att ge dig som kund en så energieffektiv drift som möjligt. Vi hjälper dig även att förädla och höja fastighetens värde samt göra er mer attraktiva som hyresvärd. Vi tänker långsiktigt. Samtidigt som vi hjälper dig som kund att spara pengar och energi så gör vi tillsammans det viktigaste av allt, möter morgondagen med hållbarhet och miljö i fokus.

 

Välkommen till framtiden och oss på Solyx AB.

Tillsammans för en hållbar framtid

Säkerhet och samarbetspartners

En riskanalys görs innan varje etablering och installation som också dokumenteras i vårt egenkontrollsystem. Vi är noga med att följa alla lagar och regler för Er och vår personals säkerhet.

Försäkringsskydd hjälper oss och Er som kund att minimera risker genom att analysera projekt och alltid se till att vi som entreprenör och leverantör är rätt försäkrade.

Great Safe ser till att vi håller oss i framkant gällande säkerhetstänk med kontinuerliga utbildningar och uppdateringar gällande Fallskydd, ställningsbyggande och heta arbeten mm.